НУШИЋЕВ ВАШАР

Основна школа „Бранислав Нушић”, 3. октобра у дворишту мале школе организовала је 15. Нушићев вашар.

Ова традиционална манифестација одржава се у оквиру Дечје недeље, а овогодишња тема вашара је “Са Нушићем кроз прошлост, садашњост и будућност”.

Циљ ученика, родитеља и наставника је поред добре забаве и прикупљање новца у школски фонд, чија се средства касније користе за опремање и уређење Школе. Спајањем лепог и корисног као и заједничким дружењем, ова манифестација школу чини веселијом, лепшом и забавнијом.

Нушићев вашар свечано је отворила директорка ОШ „Бранислав Нушић“ Маријана Стефановић, похваливши ђаке, наставнике и родитеље који су узели учешће и великим трудом помогли организацију. Она се уједно захвалила и бившем ученику ове школе, а сада члану Већа општине Вождовац Милану Тодићу, коме је овом приликом уручила Нушићево признање за успешну сарадњу.

Поздравивши све присутне, Тодић се захвалио на указаном поверењу, нагласивши да ће исто оправдати пружањем професионалног доприноса како спортским, тако и културним дешавањима на Вождовцу. Потом је позвао посетиоце да заједно обиђу продајну изложбу дечјих радова.

Током вашара, посетиоци су могли да обиђу штандове са интересантним ученичким радовима које су деца припремала током године. У Чика Браниној посластичарници могли су да се засладе домаћим колачима, уз музички и плесни програм најуспешнијих одељенских заједница, и низ других садржаја.

Пријатељ овогодишњег Нушићевог вашара је Клуб привредника општине Вождовац који се побринуо да сви учесници добију освежење.

Поделите вест: