УРУЧЕНЕ ЗАХВАЛНИЦЕ УЧЕСНИЦИМА АКЦИЈЕ „СПОРТСКО ЛЕТО НА ВОЖДОВЦУ 2015“

Председник Градске општине Вождовац Александар Савић и члан Већа општине задужен за спорт и омладину Милан Тодић, угостили су јуче у свечаној сали Општине представнике 17 спортских клубова који су учествовали у акцији „Спортско лето на Вождовцу 2015“.

Председник Савић пожелео је спортистима успех који има славни Новак Ђоковић, Ана Ивановић и други наши спортисти. Он је подсетио да је Општина у протеклом периоду доста улагала у спорт, као и у реновирање школа, вртића и игралишта, како би се младим Вождовчанима омогућили најбољи услови за бављење спортом. Похваливши акцију Спортско лето, коју је и ове године организовао члан Већа Милан Тодић, Савић се захвалио клубовима што су своја врата отворили за све вождоваче ђаке, који су летњи распуст провели у Београду, а нису били у могућности да оду са родитељима на летовање.

Милан Тодић је позвао представнике спортских клубова да учествују на неком од јавних конкурса за финансирање програма из области спорта, које Општина расписује у циљу помоћи и унапређења рада спортских организација са територије Вождовца.

На крају свечаног пријема, председник је уручио захвалнице представницима клубова за учешће у овој акцији, током које је вождовачким ђацима омогућено да бесплатно тренирају и развијају своје таленте кроз различите спортске садржаје.

Поделите вест: