УСКОРО ПОЧИЊЕ САНАЦИЈА КУЋА ОШТЕЋЕНИХ УСЛЕД ИЗГРАДЊЕ КУМОДРАШКОГ КОЛЕКТОРА

Sastanak

Председнику општине Вождовац Александру Савићу обратили су се за помоћ грађани Улице Мишка Јовановића 16-24б којима је хитно потребна санација кућа, као и спречавање даљег урушавања насталог током изградње кумодршког колектора.

На иницијативу Градске општине Вождовац одржан је састанак са власницима стамбених јединица, представницима Дирекције за грађевинско земљиште и изградњу Београда и извођача радова ГП „Колубара“. Руководство Општине захтевало је хитну реакцију надлежних и то: обилазак свих објеката ради утврђивања настале штете, прецизирање датума почетка привремене санације и израду пројекта трајне санације.

Договорено је да се од понедељка 21.септембра 2015. године, крене у обилазак оштећених домаћинстава како би се сачинио записник о насталој штети, а коју ће санирати извођач радова ГП „Колубара“. Трајна санација очекује се после изградње колектора, маја следеће године.

Како би се испоштовали сви обећани рокови, надлежна општинска служба свакодневно ће бити на терену. Наредни састанак биће заказан за десет дана када би требало да се поднесе извештај са првим постигнутим резултатима.

Поделите вест: