РАДОВИ НА ПОСТАВЉАЊУ ТРОТОАРА У ПИНОСАВИ

Уређење и санација постојеће инфраструктуре на Вождовцу настављена је истом динамиком, као и у претходној години. У петак, 11. септембра 2015. године, отпочели су радови на постављању тротоара у Улици III Нова у насељу Пиносава. Тротоар дужине 150 метара пружаће се уз школу ОШ „Васа Чарапић“, а биће оивичен са коловозне стране, као и мањим ивичњаком са спољне стране.

Радове на постављању тротоара обишли су председник ГО Вождовац Александар Савић и члан Већа задужен за саобраћај Реља Огњеновић том приликом утврдили да се радови одвијају по плану, у складу са планираним темпом и динамиком извођења радова. Такође, разговарали су са присутним грађанима који су исказали задовољство што се тротоар поставља, захваљујући чему ће се повећати безбедност деце у саобраћају и олакшати малишанима пут до школе.

По завршетку постављања тротоара у Пиносави, отпочиње се са радовима на изградњи тротоара у насељу Бели поток, у Улици Васе Чарапића, која се такође налази у зони школе.

Уређење инфраструктуре представља само једну од активности које Општина предузима у циљу уређења животног простора, побољшања животних услова и повећање степена безбедности грађана Вождовца, посебно најмлађег нараштаја. Паралелно са овим активностима, Општина реализује и многе друге пројекте који имају за циљ уређење инфраструктуре.

Поделите вест: