ЈАВНИ ОГЛАС ЗА ДАВАЊЕ У ЗАКУП ПРОСТОРА КОД ТОРЊА НА АВАЛИ

toranj-prostor

У циљу смањења стопе незапослености на територији Градскe општине Вождовац, обавештавамо грађане да је расписан конкурс за издавање простора за обављање различитих делатности испод торња на Авали. Јавно предузеће „Емисиона техника и везе“, објавило је ЈАВНИ ОГЛАС за давање у закуп простора у склопу комплекса телекомуникационог торња на Авали на месечном нивоу до краја туристичке сезоне 2015. године.

ПРЕДМЕТ ДАВАЊА У ЗАКУП је простор у оквиру комплекса телекомуникационог торња на Авали, кат. парц. 1964/17 КО Бели Поток, а које чине следеће локације:

– Пут ка благајни до 12 м² ( 6 места).

– Површина испред благајне до 6м² ( 3 места).

Наведени простор се издаје ради постављања:

* тезгe или колица за продају производа старих заната, уметничких предмета (1) једно место,
* тезги или колица за продају сувенира (2) два местa,

* апарата за кокице (2) два местa,

* киоска за продају освежавајућих напитака (1) једно место,
* апарата или фрижидера за сладолед (1) једно место,

* Специјализованог возила или објекта за продају робе широке потрошње и у туристичке сврхе (публикације, разгледнице, киоск роба) (2) два местa.

Поступак давања у закуп непокретности, спровешће се прикупљањем писаних понуда.

Право учешћа имају сва правна лица и предузетници, која су код надлежног органа регистрована за обављање пословне делатности за чију сврху се издаје наведени простор, осим лица која по одредбама Закона о спречавању сукоба интереса при вршењу јавних функција не могу учествовати на Јавном огласу, односно не могу обављати предметну делатност.

Остали услови закупа се могу наћи на сајту www.etv.rs или у просторијама предузећа у Београду, улица Јована Ристића 1, седми спрат.

За додатне информације заинтеросавани се могу обратити контакт особи, Јелени Гајић Димитријевић из ЈП „Емисиона техника и везе“ на телефон 066/87-77-009 или путем мејла jelena.gajic@etv.rs.

Поделите вест: