ТИМОЧКИ ПУТ ДОБИЈА ВОДОВОДНУ МРЕЖУ

У насељу Тимочки пут, данас, 3. августа 2015. године, започето је постављање водоводних цеви и изградња водоводне мреже која ће омогућити мештанима да реше проблем водоснабдевања.

На иницијативу мештана из овог дела Рипња, Градска општина Вождовац приступила је хитном поступку изналажења начина да се реши проблем водоснабдевања и регулише водоводна мрежа у овом делу насеља.

У сталном контакту са грађанима били су председник ГО Вождовац Александар Савић, члан Већа ГО Вождовац Ивана Томић, и одборница Светлана Ковачевић, како би поменута улица коначно добила воду.

Општина Вождовац је у сарадњи са ЈКП „Београдски водовод и канализација“ приступила изради и реализацији пројекта изградње водоводне мреже у Тимочком путу. У првој фази радова, ЈКП „Београдски водовод и канализација“ ће прокопати канал дужине 1800 метара и поставити водоводне цеви.

Одговорним приступом градоначеника Синише Малог, представника Скупштине града, руководства Општине, директора Дирекције за изградњу Београда Бранислава Поповића, директора ЈКП „Београдски водовода и канализације“ Светозара Веселиновића, разрешиће се још један у низу проблема. Представници Општине наглашавају да су спремни да предузму неопходне кораке у реализацији захтева и иницијатива грађана и решавања свих проблема, у циљу повећања квалитета живота и безбедности Вождовчана.

Поделите вест: