УСПЕХ ВОЖДОВАЧКИХ КИК БОКСЕРА

Успешним кик боксерима Николи Вукићу и Лазару Станимировићу – члановима клуба „Fight team“, у петак, 10. јула 2015. године уручене су плакете у свечаној сали Градске општине Вождовац.

Милан Тодић, члан Већа задужен за спорт и омладину похвалио је младе спортисте и честитао им на недавно освојеним медаљама у овој спортској борилачкој вештини. Петнаестогодишњи Никола Вукић освојио је сребрну, а двадесетједногодишњи Лазар Станимировић бронзану медаљу на Балканском првенству, које је одржано у Нишу од 26. до 29. јуна 2015. године, док су на Првенству Београда одржаном у јуну 2015. године освојили златне медаље.

Младим шампионима Београда Милан Тодић је уручио плакете за постигнуте резултате у кик боксу, а Милошу Константиновићу, тренеру вождовачког Кик бокс клуба „Fight team“ – захвалницу за допринос развоју спорта на Вождовцу.

Он је том приликом рекао да су овакви резултати понос за општину Вождовац и пожелео им да и у будућности остварују само победе, како у спорту, тако и у приватном животу, што ће Општина знати да препозна и награди.

Поделите вест: