ПРЕДСТАВЉЕН ВОЖДОВАЦ У ПРОМОТИВНОМ КАРАВАНУ “МОЈА СРБИЈА”

У оквиру манифестације Промотивни караван “Моја Србија”, 11. јула 2015. године у Београду, на Ади Циганлији, одржан је културноـуметнички перформанс у коме су представљени туристички потенцијали наше земље кроз игру, песму, плес и кратке позоришне комаде-једночинке. Кампања је организована са циљем промоције туризма наше земље кроз представљање десет туристичких дестинација. Промотивни каравана обухватио је следеће градове: Београд, Нови Сад, Ниш, Крагујевац, Суботица, Краљево, Чачак, Ужице, Лесковац и Нови Пазар.

Организатор манифестације, Туристичка организација Србије, представила је посетиоциома туриститичку понуду Србије и Београда у летњем периоду. На београдском купалишту били су изложени штандови са туристичким промотивним материјалима и сувенирима који карактеришу ове крајеве. Заинтересовани посетиоци могли су се упознати са туристичком понудом и уживати у пригодном програму који је осмислио организатор манифестације.

У промотивну кампању укључила се и Градска општина Вождовац, која је представила најатрактивније туристичке дестиниције на својој територији, као и значајне културно-историјске споменике. У разговору са посетиоцима, саветник председника ГО Вождовац Вук Мирчетић настојао je да посетиоце упозна са туристичким потенцијалима и знаменитостима Вождовца, и да их упозна са историјом и значајем ове општине у савременој историји Србије.

Поделите вест: