УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА НАЈБОЉИМ ВОЖДОВАЧКИМ ЂАЦИМА

У Градској општини Вождовац одржан је традиционални пријем за ђаке генерације и носиоце Вуковe дипломe основних школа са Вождовца, на којем су им уручена заслужена признања.

Председник Општине Александар Савић и члан Већа Милош Стојановић, уручили су 208 поклон књига добитницима Вукове дипломе и 18 таблет рачунара ученицима генерације, као подстрек за напредовање и усавршавање својих знања и вештина.

Свечаност уручивања захвалница и поклона за носиоце Вукове дипломе одржана је у скупштинској сали у којој је поред вуковаца присуствовало и наставно особље. Александар Савић честитао је најбољим ученицима на резултатима оствареним током школовања и пожелео им пуно успеха у даљем усавршавању. Такође, истакао је да они представљају будућност Србије и да ће својим марљивим радом допринети просперитету друштва и пружити добар пример својим вршњацима.

Ђацима генерације руководство Општине уручило је признања, књиге и таблет рачунаре, као награду за залагање, остваривање најбољих резултата и успешно савладавање свих изазова са којима су се сусретали током школовања.

Савић је истакао да нема много разлога за бригу за предстојећа времена, с обзиром да ће вредносни и друштвени систем успостављати најбољи ученици, мада сад већ озбиљни људи, који су од најмлађих дана схватили значај образовања и вредног рада.

За најбоље Вождовчане Општина је обезбедила и бесплатан обилазак Авалског торња у суботу, 27.06. 2015. године, од 10 часова.

У знак захвалности, фотографије свих вождовачких ђака генерације, традиционално се налазе на билбордима, које је ГО Вождовац поставила на две локације: у Устаничкој улици-испред ЦКС „Шумице“ и на раскрсници улица Устаничке и Војислава Илића.

Поделите вест: