„СПОРТСКO ЛЕТО НА ВОЖДОВЦУ 2015.“ – ПОЗИВ

Градска општина Вождовац позива све заинтересоване спортске клубове са своје територије да подрже  иницијативу члана Већа општине Вождовац задуженом за спорт и омладину Милана Тодића, у акцији „СПОРТСКO ЛЕТО НА ВОЖДОВЦУ”.

Идеја је да током  лета 2015. године, вождовачки клубови отворе своја врата свим заинтересованим ученицима основних школа Вождовца, који ће бесплатно моћи да  тренирају спорт за који се определе.

Један од циљева Општине је да се Вождовчани приближе спорту и да деца која свој распуст проводе у Београду искористе своје слободно време на прави начин, а њихов рад буде стимулисан, запажен и награђен.

Спортски центри и клубови који желе да узму учешће у овој акцији и понуде што више спортских садржаја нашој омладини, као и клубови који узму учешће у спортском лету, дужни су да обезбеде најмање 2 тренинга недељно у периоду у коме су пријавили учешће.

ПРИЈАВЕ  за ову акцију шаљу се на мејл: protokol@vozdovac.rs и info@vozdovac.rs, а трају 7 дана,  од 05. до 11. јуна 2015. године.

Молимо Вас да уз пријаву на горе наведене мејлове, доставите и лого клуба ради израде плаката.

Заједничким снагама приближимо децу спорту и здравом начину живота.

Поделите вест: