ЕВРОПСКА ОМЛАДИНСКА КАРТИЦА ЗА МЛАДЕ ВОЖДОВЦА

Plakat

Канцеларија за младе Вождовац у сарадњи са Европским омладинским центром је почела да врши дистрибуцију Европских омладинских картица. Картице можете извадити код нас у Канцеларији за младе Вождовац, Устаничка 53, канцеларија 103а.

Европска омладинска картица ти нуди велики број попуста широм Европе. Европска омладинска картица је много више од картице – представља улазницу младих Европљана у свет информација, мобилности, културе и омладинских дешавања. Преко мреже услуга, попуста и других бенефиција, Европска омладинска картица подстиче младе испод 30 година старости да истраже свет у којем живе, буду информисани о дешавањима у њему и да активно, пуноправно, учествују као грађани Европе у њеној изградњи.

Шта све добијаш уз Европску омладинску картицу?
МНОШТВО ПОПУСТА у Србији и Европи!
UNIQA осигурање од повреда и попуст на путно осигурање!
SOCIETE GENERAL платне картице уз посебне погодности!
EUROPEAN YOUTH PORTAL – приступ информацијама за младе на европском нивоу!
EURODESK – приступ европском онлине магазину за младе!
Европска омладинска картица је једина картица која омогућава приступ овим бенефицијама свим младима испод 30 година старости, без обзира на то да ли су они ученици, студенти, запослени или незапослени.
eyca-kartica-primer-2Европска омладинска картица ти нуди велики број попуста широм Европе. Европска омладинска картица је много више од картице – представља улазницу младих Европљана у свет информација, мобилности, културе и омладинских дешавања.

Преко мреже услуга, попуста и других бенефиција, Европска омладинска картица подстиче младе испод 30 година старости да истраже свет у којем живе, буду информисани о дешавањима у њему и да активно, пуноправно, учествују као грађани Европе у њеној изградњи.

Шта ти је потребно да постанеш корисник?
– Да имаш између 7 и 29 година,
– 1 фотографија величине за личну карту,
– Лични документ са сликом (лична карта, пасош, ђачка или здравствена књижица за малолетне) само на увид,
– 900 динара за чланарину која важи годину дана од датума учлањавања, под условом да у том периоду не пуниш 30 година (у том случају се картица издаје до 30. рођендана уз непромењену чланарину).

За све информације можете позвати Канцеларију за младе Вождовца 011 244-1071/ локал 248.

Све информације о картици и попустима налазе се на страни:  http://www.gpa.rs/.

Поделите вест: