УКЛОЊЕНА ДИВЉА ДЕПОНИЈА У РИПЊУ

На иницијативу Месне заједнице “Рипањ” и Градске општине Вождовац, отпочели су радови, 30. априла 2015. године, на уклањању дивље депоније и санацији терена у Ерчанској улици у Рипњу.

Председник МЗ „Рипањ“ Драган Божилов и одборница Скупштине општине Вождовац Светлана Ковачевић су, у сарадњи са председником општине Вождовац Александром Савићем и члановима Већа Миланом Мартиновићем и Иваном Томић, упутили молбу градским јавним предузећима да уклоне дивљу депонију. Представници ЈКП „Градска чистоћа“, ген. директор Мирослав Богдановић и извршни директор Милорад Томов, су изашли у сусрет општини Вождовац и упутили екипе оспособљене за чишћење депонија на терен.

Члан Већа општине Вождовац Милан Мартиновић истакао је овом приликом да је Општина уз помоћ ЈКП „Градска чистоћа“ у току прошле и ове године очистила укупно 35 депонија и да ће се наставити са уклањањем дивљих депонија и на другим локацијама на Вождовцу. Представник ЈКП „Градска чистоћа“ Мирјана Цакић истакла је да ће у наредном периоду сва домаћинства у Рипњу добити канте за смеће, како би свим грађанима било омогућено да одлажу смеће.

Квалитетна сарадња општинских власти са градским предузећима и овај пут је резултирала отклањањем дугогодишњег проблема у најкраћем року, што је омогућило грађанима овог насеља побољшање квалитета основних животних услова.

Поделите вест: