ОЧУВАЈМО ОКОЛИНУ ЗА ВРЕМЕ ПРАЗНИКА

Градска општина Вождовац подсећа све грађане који ће првомајски уранак дочекати на територији oпштине Вождовац да ватру пале на местима која су јасно означена као таква, као и да воде рачуна о одржавању хигијене, да ђубре остављају у кесама и да користе канте и контејнере који ће бити на видним местима.

Avala-putokaz

Општина Вождовац неће организовати никакву манифестацију поводом 1. маја, али подржава акцију паљења контролисане логорске ватре у организацији Планинарског друштва „Авала“, на платоу испред мале куће код „Чарапићевог бреста“. Ватра ће се палити око 4:15 часова и ГО Вождовац овим путем позива све заинтересоване грађане да учествују у паљењу контролисане ватре. ЈП „Србијашуме“ Београд ће на Авали за ову прилику делегирати више дежурних екипа које ће помагати грађанима да се према природи опходе на прави начин и место где су провели уранак оставе онако како су и затекли.

Уједно обавештавамо све посетиоце Авале, да ће од 1. маја Авалски торањ бити сат времена дуже отворен, сваког дана од 9 до 20 часова.

Будимо добри домаћини према природи,
околини и другима који су решили да уране 1. маја.
Срећaн празник!

Поделите вест: