БГПРАКСА 2015

Градска управа града Београда и Универзитет у Београду позивају студенте завршних година да се пријаве за учешће у програму Универзитетске радне праксе БГПРАКСА 2015. Програм се реализује шесту годину за редом на основу потписаног Протокола о сарадњи између Универзитета у Београду и Градске Управе Града Београда у области организовања и реализовања универзитетске радне праксе студената.

У програму Универзитетске радне праксе ове године учествује 17 организационих јединица Градске управе, 8 градских предузећа, 8 градских општина и 9 установа културе града Београда.

Отворено је укупно 166 места на 142 позиција на којима ће студенти завршних година имати прилику да уз подршку непосредно одређених ментора стекну вредно радно искуство. Сви полазници ће по обављеној пракси добити потврду о обављеној пракси. БГ ПРАКСА ће се ове године реализовати као четворомесечна плаћена пракса почевши од 1. јула 2015. године.

Овогодишњи позив је упућен студентима са 26 факултета Универзитета у Београд и два факултета Универзитета Уметности. На конкурс се могу пријавити заинтересовани студенти завршних година електронским путем и неопходно је да приложе скенирану потврду о редовном студирању.

Конкурс је отворен од 7. до 27. маја 2015. 

Једно место радне праксе предвиђено је за Градску општину Вождовац и то:

Позиција: АСИСТЕНТ У ПОСЛОВИМА ЗА КОМУНИКАЦИЈУ СА МЕДИЈИМА / ГО ВОЖДОВАЦ
Сектор: Универзитетска радна пракса
Локација: ГО Вождовац
Истиче: 27.05.2015.

Позиција: Асистент у пословима за комуникацију са медијима – једно место

Опис посла: Послови који се односе на комуникацију са медијима, припрему информативних и аналитичких материјала о информисању у Општини, припрему одговарајућих публикација за потребе општине.

Услови:
Факултет политичких наука
Неопходно знање енглеског језика – средњи ниво
Неопходно знање рада на рачунару (MS office, Internet)

Предност ће имати кандидати  који поседују, високу мотивацију и спремност за учење кроз рад.

Програм праксе обухвата комбиновање рад на терену и канцеларији у трајању од четири месеца уз менторску подршку.

Пријаве и информације на сајту: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/bgpraksa/2015

Plakat javni poziv_krive 2015

Поделите вест: