ОПШТИНА ВОЖДОВАЦ НЕ ЗАБОРАВЉА ДЕЦУ ВОЖДОВАЧКИХ ДОМОВА

Градска општина Вождовац организовала је бројне активности у оквиру Ускршње недеље. У среду, 08. априла руководиоци ГО Вождовац обишли су домове за децу, којима су однели обојена ускршња јаја и дружили се са малишанима.

Председник Скупштине општине Александар Мирковић и члан Већа Милан Тодић посетили су децу Дома „Јован Јовановић Змај“ у насељу Браће Јерковић, уручили им корпу са јајима, а заузврат су од малишана добили на поклон ручно израђена ускршња јаја од керамике и цртеже са мотивима Ускрса. После тога они су одиграли стонотениски меч заједно са штићеницима Дома.

Завод за васпитање деце и омладине обишли су чланови Већа општине Ана Ћирић и Реља Огњеновић, који су обрадовали децу овог Завода ускршњим јајима и провели време у разговору и дружењу.

Ускршња јаја ученицима Основне школе „Миодраг Матић“ уручио је саветник председника ГО Вождовац Душан Шокорац, који је малишанима честитао на оствареним резултатима и похвалио труд који свакодневно улажу у савладавању својих задатака и обавеза.

Ученике Школе за основно и средње образовање „Вожд“ посетили су чланови Већа Божидар Ђорђевић и Горан Ускоковић и пожелели им срећне ускршње празнике.

Деци Дома „Моша Пијаде“, ускршња јаја однели су чланови Већа општине Биљана Живковић и Милан Мартиновић и том приликом их предали руководиоцу Дома Миланки Каравдији, са којом су разговарали о условима живота и свим проблемима са којима се сусрећу штићеници овог Дома.

Поделите вест: