OTVOREN KARIJERNI INFO CENTAR

U nastavku projekta Karijerni info kutak, Kancelarija za mlade GO Voždovac je 27. novembra 2014. godine, svečano otvorila Karijerni info centar, prvom u nizu radionica vršnjačke edukacije za đake srednjih škola sa opštine Voždovac, za školsku godinu 2014/2015. Radionocu sprovodi Kancelarija za mlade Voždovac u koordinaciji sa centrom „Inventiva“, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta.

Svečanom otvaranju pored Koordinatora Kancelarije za mlade Gajić Ivane, prisustvovao je i savetnik predsednika opštine Voždovac Vuk Mirčetić, koji je pozdravio prisutne i izjavio da će Gradska opština Voždovac nastaviti da ulaže u mlade, kao i do sada, te da je Karijerni info centar samo jedna od aktivnosti koje sprovode Kancelarija i GO Boždovac.

Podsećamo da se u okviru akcija Kancelarije za mlade nalaze i besplatan kurs engleskog jezika, Vaskršnja nedelja, radionica „Zažmuri – čuj me/vidi me“, Međunarodni dan borbe UN protiv trgovine ljudima, radionice kojima su obeleženi svetski dani značajni za zdrav razvoj omladine, mnoge humanitarne akcije i druge aktivnosti koje se tiču omladine.

Podelite vest: