ОТВОРЕН КАРИЈЕРНИ ИНФО ЦЕНТАР

У наставку пројекта Каријерни инфо кутак, Канцеларија за младе ГО Вождовац је 27. новембра 2014. године, свечано отворила Каријерни инфо центар, првом у низу радионица вршњачке едукације за ђаке средњих школа са општине Вождовац, за школску годину 2014/2015. Радионоцу спроводи Канцеларија за младе Вождовац у координацији са центром „Инвентива“, а уз подршку Министарства омладине и спорта.

Свечаном отварању поред Координатора Канцеларије за младе Гајић Иване, присуствовао је и саветник председника општине Вождовац Вук Мирчетић, који је поздравио присутне и изјавио да ће Градска општина Вождовац наставити да улаже у младе, као и до сада, те да је Каријерни инфо центар само једна од активности које спроводе Канцеларија и ГО Бождовац.

Подсећамо да се у оквиру акција Канцеларије за младе налазе и бесплатан курс енглеског језика, Васкршња недеља, радионица „Зажмури – чуј ме/види ме“, Међународни дан борбе УН против трговине људима, радионице којима су обележени светски дани значајни за здрав развој омладине, многе хуманитарне акције и друге активности које се тичу омладине.

Поделите вест: