OTVOREN ŠALTER POŠTE U OPŠTINI VOŽDOVAC

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić i predstavnici JP „Pošta Srbije“ otvorili su danas izdvojeni šalter ovog javnog preduzeća u Uslužnom centru opštine Voždovac, Ustanička 53.

Usluge ovog javnog preduzeća svi građani Voždovca mogu da koriste već od danas. Radno vreme šaltera JP „Pošta Srbije“ u opštini Voždovac je radnim danima od 08-16 časova i subotom od 09-12 časova.

Ovo je još jedno ispunjeno obećanje dato građanima prilikom otvaranja izdvojene jedinice JKP „Infostan“ iz jula meseca ove godine, da će se opština Voždovac potruditi da i druga javna preduzeća otvore svoje poslovne jedinice u prostorijama Opštine, kako bi građanima olakšali i izašli u susret da sve svoje obaveze završe na jednom mestu.

Ovom prilikom predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić i direktor Sektora za korporativni marketing i velike korisnike JP „Pošte Srbije“ Nela Bojović istakli su značaj otvaranja izdvojenog poštanskog šaltera u okviru Uslužnog centra Opštine.

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić izjavio je „Mi kao odgovorna opštinska vlast izlazimo u susret našim građanima sa željom da poboljšamo kvalitet usluga. Na ovaj način želimo da omogućimo građanima, naročito najstarijima, da sve svoje obaveze mogu da završe brže i kvalitetnije.

Saradnja sa JP „Pošte Srbije“ prilikom dogovora i realizacije trajala je veoma kratko i nadamo se veoma dobroj saradnji i u buduće na opšte zadovoljstvo.“

Ovom prilikom Aleksandar Savić najavio je i otvaranje šaltera AMSS kojim će se dodatno omogućiti građanima da na jednom mestu obave što više svojih obaveza,kao i otvaranje izdvojenih jedinica drugih javnih preduzeća koje će biti na usluzi građanima.

Direktor Sektora za korporativni marketing Nela Bojović istakla je izuzetnu saradnju sa opštinom Voždovac i navela da radna jedinica u okviru ove ispostave Pošte koja posluje na teritoriji Voždovca opslužuje 39 000 domaćinstava i oko 4500 pravnih lica. Otvaranjem ovog izdvojenog šaltera Voždovčani će moći sve da obave na jednom mestu , kako je već istakao predsednik Opštine.

Otvaranju izdvojenog šaltera JP „Pošta Srbije“ u okviru Uslužnog centra Opštine Voždovac prisustvovali su i predsednik Skupštine Aleksandar Mirković, članovi Veća Ivana Tomić, Miloš Stojanović, Relja Ognjenović, Milan Todić i ispred JP „Pošta Srbije“ direktor Direkcije za poštanske mreže Božidar Spasojević i direktor Radne jedinice Beograd- centar Zorana Cvetinović.

Podelite vest: