ОТВОРЕН ШАЛТЕР ПОШТЕ У ОПШТИНИ ВОЖДОВАЦ

Председник општине Вождовац Александар Савић и представници ЈП „Пошта Србије“ отворили су данас издвојени шалтер овог јавног предузећа у Услужном центру општине Вождовац, Устаничка 53.

Услуге овог јавног предузећа сви грађани Вождовца могу да користе већ од данас. Радно време шалтера ЈП „Пошта Србије“ у општини Вождовац је радним данима од 08-16 часова и суботом од 09-12 часова.

Ово је још једно испуњено обећање дато грађанима приликом отварања издвојене јединице ЈКП „Инфостан“ из јула месеца ове године, да ће се општина Вождовац потрудити да и друга јавна предузећа отворе своје пословне јединице у просторијама Општине, како би грађанима олакшали и изашли у сусрет да све своје обавезе заврше на једном месту.

Овом приликом председник општине Вождовац Александар Савић и директор Сектора за корпоративни маркетинг и велике кориснике ЈП „Поште Србије“ Нела Бојовић истакли су значај отварања издвојеног поштанског шалтера у оквиру Услужног центра Општине.

Председник општине Вождовац Александар Савић изјавио је „Ми као одговорна општинска власт излазимо у сусрет нашим грађанима са жељом да побољшамо квалитет услуга. На овај начин желимо да омогућимо грађанима, нарочито најстаријима, да све своје обавезе могу да заврше брже и квалитетније.

Сарадња са ЈП „Поште Србије“ приликом договора и реализације трајала је веома кратко и надамо се веома доброј сарадњи и у будуће на опште задовољство.“

Овом приликом Александар Савић најавио је и отварање шалтера АМСС којим ће се додатно омогућити грађанима да на једном месту обаве што више својих обавеза,као и отварање издвојених јединица других јавних предузећа које ће бити на услузи грађанима.

Директор Сектора за корпоративни маркетинг Нела Бојовић истакла је изузетну сарадњу са општином Вождовац и навела да радна јединица у оквиру ове испоставе Поште која послује на територији Вождовца опслужује 39 000 домаћинстава и око 4500 правних лица. Отварањем овог издвојеног шалтера Вождовчани ће моћи све да обаве на једном месту , како је већ истакао председник Општине.

Отварању издвојеног шалтера ЈП „Пошта Србије“ у оквиру Услужног центра Општине Вождовац присуствовали су и председник Скупштине Александар Мирковић, чланови Већа Ивана Томић, Милош Стојановић, Реља Огњеновић, Милан Тодић и испред ЈП „Пошта Србије“ директор Дирекције за поштанске мреже Божидар Спасојевић и директор Радне јединице Београд- центар Зорана Цветиновић.

Поделите вест: