ТАКМИЧЕЊЕ „БОЋАЊЕ ЗА СВЕ“ У ОСМОЈ БЕОГРАДСКОЈ ГИМНАЗИЈИ

У Осмој београдској гимназији у понедељак, 27. октобра 2014. године, поводом Дана ослобођења Београда, одржано је спортско такмичење “Боћање за све”.

Удружење „Све је могуће“ у сарадњи са Градском општином Вождовац, организовало је такмичење у “Боћању за све” од 12 – 16 часова, у коме су учествовале особе са и без инвалидитета, из Београда и целе Србије.

Завршном делу такмичења и додели медаља најбољима, присуствовали су Његова Екселенција амбасадор Велике Британије господин Денис Киф са супругом, Драгомир Петронијевић, члан градског Већа, испред општине Вождовац Милан Тодић, члан Већа задужен за спорт и омладину и Јулијана Станисављевић из општинског Савета за друштвене делатности и као домаћин директорка Осме београдске гимназије Ирена Брајевић.

Његова Екселенција амбасадор Велике Британије господин Денис Киф поздравио је све присутне и упутио честитке победницима такмичења, као и свим учесницима, након чега су му представница Удружења „Све је могуће“ Милада Лазић и представница Удружења „Ево руке“ уручиле захвалнице на значајној помоћи коју им је донирала Амбасада Велике Британије.

Члан Већа општине Вождовац Милан Тодић је честитао најуспешнијим такмичарима и свима који су узели учешће у овом спортском надметању. Он је назначио да општина Вождовац подржава и помаже промовисање спорта на својој територији, а нарочито оне који освајају међународне медаље, као што су то чланови Удружења „Све је могуће“.

На крају је поздравну реч дао и Драгомир Петронијевић, члан градског Већа, који је најуспешнијим такмичарима у боћању по категоријама уручио заслужене медаље.

Иначе чланови Удружења „Све је могуће“ учествовали су на међународном такмичењу Малмо-опен у Шведској, где су од 2009. до сада освојили 12 златних, 17 бронзаних и 6 сребрних медаља, чиме су показали значајан успех.

Поделите вест: