TAKMIČENjE „BOĆANjE ZA SVE“ U OSMOJ BEOGRADSKOJ GIMNAZIJI

U Osmoj beogradskoj gimnaziji u ponedeljak, 27. oktobra 2014. godine, povodom Dana oslobođenja Beograda, održano je sportsko takmičenje “Boćanje za sve”.

Udruženje „Sve je moguće“ u saradnji sa Gradskom opštinom Voždovac, organizovalo je takmičenje u “Boćanju za sve” od 12 – 16 časova, u kome su učestvovale osobe sa i bez invaliditeta, iz Beograda i cele Srbije.

Završnom delu takmičenja i dodeli medalja najboljima, prisustvovali su Njegova Ekselencija ambasador Velike Britanije gospodin Denis Kif sa suprugom, Dragomir Petronijević, član gradskog Veća, ispred opštine Voždovac Milan Todić, član Veća zadužen za sport i omladinu i Julijana Stanisavljević iz opštinskog Saveta za društvene delatnosti i kao domaćin direktorka Osme beogradske gimnazije Irena Brajević.

Njegova Ekselencija ambasador Velike Britanije gospodin Denis Kif pozdravio je sve prisutne i uputio čestitke pobednicima takmičenja, kao i svim učesnicima, nakon čega su mu predstavnica Udruženja „Sve je moguće“ Milada Lazić i predstavnica Udruženja „Evo ruke“ uručile zahvalnice na značajnoj pomoći koju im je donirala Ambasada Velike Britanije.

Član Veća opštine Voždovac Milan Todić je čestitao najuspešnijim takmičarima i svima koji su uzeli učešće u ovom sportskom nadmetanju. On je naznačio da opština Voždovac podržava i pomaže promovisanje sporta na svojoj teritoriji, a naročito one koji osvajaju međunarodne medalje, kao što su to članovi Udruženja „Sve je moguće“.

Na kraju je pozdravnu reč dao i Dragomir Petronijević, član gradskog Veća, koji je najuspešnijim takmičarima u boćanju po kategorijama uručio zaslužene medalje.

Inače članovi Udruženja „Sve je moguće“ učestvovali su na međunarodnom takmičenju Malmo-open u Švedskoj, gde su od 2009. do sada osvojili 12 zlatnih, 17 bronzanih i 6 srebrnih medalja, čime su pokazali značajan uspeh.

Podelite vest: