OTVORENA JAVNA ČESMA U NASELjU RIPANj

U najvećem voždovačkom naselju Ripanj danas je otvorena novopostavljena česma u Brđanskoj ulici, u blizini pijace.

Česmu su u rad pustili predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić, članovi Veća opštine Ivana Tomić i Miloš Stojanović i zamenik generalnog direktora JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” Vlado Sekulić.

Član Veća opštine Voždovac Ivana Tomić zadužena za resor vodovoda i kanalizacije izašla je u susret građanima ovog dela Voždovca i u saradnji sa JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ postavljena je nova javna česma, koja je preduslov za rad pijace.

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić istakao je da se Opština trudi da izađe u susret zahtevima građana u skladu sa mogućnostima lokalne samouprave, a sa ciljem stvaranja ambijenta za što bolji i kvalitetniji život građana.

Ivana Tomić se zahvalila Vladi Sekuliću, zameniku generalnog direktora ovog Javnog preduzeća na saradnji i na brzoj realizaciji.

Građani, kao i predstavnici mesne zajednice takođe su iskazali zahvalnost što će voda za piće konačno biti dostupna na mestu gde je nedostajala, što je od velikog značaja za meštane ovog kraja.

Otvaranju česme prisustvovali su i odbornici Svetlana Kovačević i Jasmina Jovanović i predstavnici MZ “Ripanj”.

Podelite vest: