ОТВОРЕНА ЈАВНА ЧЕСМА У НАСЕЉУ РИПАЊ

У највећем вождовачком насељу Рипањ данас је отворена новопостављена чесма у Брђанској улици, у близини пијаце.

Чесму су у рад пустили председник општине Вождовац Александар Савић, чланови Већа општине Ивана Томић и Милош Стојановић и заменик генералног директора ЈКП “Београдски водовод и канализација” Владо Секулић.

Члан Већа општине Вождовац Ивана Томић задужена за ресор водовода и канализације изашла је у сусрет грађанима овог дела Вождовца и у сарадњи са ЈКП „Београдски водовод и канализација“ постављена је нова јавна чесма, која је предуслов за рад пијаце.

Председник општине Вождовац Александар Савић истакао је да се Општина труди да изађе у сусрет захтевима грађана у складу са могућностима локалне самоуправе, а са циљем стварања амбијента за што бољи и квалитетнији живот грађана.

Ивана Томић се захвалила Влади Секулићу, заменику генералног директора овог Јавног предузећа на сарадњи и на брзој реализацији.

Грађани, као и представници месне заједнице такође су исказали захвалност што ће вода за пиће коначно бити доступна на месту где је недостајала, што је од великог значаја за мештане овог краја.

Отварању чесме присуствовали су и одборници Светлана Ковачевић и Јасмина Јовановић и представници МЗ “Рипањ”.

Поделите вест: