ПРОСЛАВА ДАНА ШКОЛЕ У ОШ „БРАНИСЛАВ НУШИЋ“

Основна школа “Бранислав Нушић” са Вождовца обележила је Дан школе у среду, 8. октобра 2014. године. У свечаности су учествовали хор и драмска секција ученика школе, уз помоћ својих наставника, који су наступили после подизања заставе са ликом Бранислава Нушића, нашег најпознатијег комедиографа.

Директорка школе Маријана Стефановић, захвалила се свима који су учествовали и својим радовима обогатили програм обележавања Дана школе, а затим је ученицима који су учествовали у литерарном и ликовном конкурсу уручила награде за најбоље радове.

Захвалницу за помоћ у уређењу школе и побољшању безбедности свих ђака, добила је и Градска општина Вождовац. Захвалницу је испред Општине примио Милош Стојановић, члан Већа општине задужен за предшколске и школске установе, који се свакодневно залаже за бољитак ове, као и свих осталих школа на Вождовцу.

Директорка Стефановић је позвала све присутне, као и све Вождовчане да посете традиоционални Нушићев вашар, који школа организује у суботу, 11. октобра са почетком у 10 часова.

Поделите вест: