АСФАЛТИРАНА УЛИЦА ПЕКЕ ПАВЛОВИЋА

Улица Пеке Павловића, као једна од фреквентнијих вождовачких улица, током лета је комплетно уређена, замењена је водоводна и канализациона мрежа, а коловоз је добио нови асфалт.

На задовољство свих грађана овог дела Вождовца, улица је поново проходна за саобраћај, као и за возила јавног градског превоза.
У то се уверио члан Већа задужен за саобраћај, асфалтирање и јавни градски превоз Реља Огњеновић, који је у понедељак, 06. октобра обишао асфалтирану улицу.

Огњеновић је после тога обишао и почетак радова на асфалтирању Лесковачке улице, која се налази уз Дечији вртић „Дизниленд“ код Аутокоманде. На иницијативу директора СЦ „Вождовац“ Неђељка Миловића, који и сам станује у овом крају, а који желео да изађе у сусрет захтеву многих грађана, нарочито родитеља чија деца иду у вртић, Општина Вождовац је контактирала ЈКП „Београд пут“, чије су екипе данас започеле радове. У разговору са представицима овог јавног предузећа, напоменуто је да би улицу требало затворити стубићима, како кроз њу не би пролазила возила и угрожавала безбедност деце. Наредних дана и ова вождовачка улица добиће нови, лепши изглед, какав и заслужује.

Поделите вест: