ПРОЈЕКАТ БГ ПРАКСА – 2014 У ОПШТИНИ ВОЖДОВАЦ

BG-Praksa-PozivГрадска општина Вождовац узела је учешће у пројекту БГ ПРАКСА – 2014 који се реализује пету годину за редом. Између Универзитета у Београду и Управе Града Београда потписан је Протокол у области организовања и реализовања универзитетске радне праксе студената, а сви полазници ће по обављеној пракси добити потврду. БГ ПРАКСА ће се ове године реализовати као двомесечна летња пракса без новчане надокнаде, почевши од 01. августа 2014. године.

На одговарајућим пословима студенти завршних година имају прилику да уз подршку непосредно одређених ментора стекну вредно радно искуство.

Градској општини Вождовац има потребе за студентима следећих факултета: Правни факултет, Економски факултет, Факултет организационих наука, Факултет политичких наука, Грађевински факултет. и Архитектонски факултет.

Општина Вождовац овим путем позива све заинтересоване студенте који испуњавају услове да се пријаве на праксу путем интернет странице:
https://isk.omega.rs/v3/czrk/index.php.
На конкурс се могу пријавити заинтересовани студенти завршних година електронским путем и неопходно је да приложе скенирану потврду о редовном студирању. Конкурс је отворен од 27. јуна до 10.јула 2014.

Поделите вест: