РЕНОВИРАНЕ ПРОСТОРИЈЕ У ШКОЛИ „ВОЖД“

Школа за основно и средње образовање „Вожд“ добила је реновиране просторије. На иницијативу члана Већа општине Вождовац Милоша Стојановића приступило се изради плана за реновирање санитарних просторија и кухиње које су ученицима неопходне за обављање стручне праксе. Убрзо након покретања иницијативе, просторије у школа „Вожд“ су реновиране.

Приликом посете Милоша Стојановића школи „Вожд“, директор школе Срећко Кривокапић се захвалио Општини на ефикасности и заинтересованости да предузме све неопходне мере како би услове за рад у школи подигла на виши ниво.

Такође, Кривокапић је указао на значај реновирања санитарне просторије и кухиње.У реновираним просторијама ђаци обављају стручну праксу кулинарских вештина, и усавршавају се за врхунске куваре. У оквиру кухињске просторије налазе се и наставна средства и учила која омогућавају ђацима да у пракси примене знање које су стекли током школовања.

Укупна вредност радова износила је 183.624, 00 динара, а предузети су радови на инсталацији нових водоводних и канализационих инсталација и арматуре, постављању зидних и подних керамичких плочица, озидавање туш каде и постављене све пратеће санитарије које су неопходне да би се просторије привеле намени.

Поделите вест: