НАЈУСПЕШНИЈЕ ЖЕНЕ СА ВОЖДОВЦА НА ПРИЈЕМУ КОД ПРЕДСЕДНИКА

Поводом међународног празника Дана жена – 8. марта, председник општине Вождовац традиционално одаје признање најуспешнијим женама Вождовца, у оквиру професије којом се баве.

Тим поводом председник општине Вождовац Александар Савић je у петак, 7. марта 2014. године свечаној сали општине Вождовац угостио око седамдесет најуспешнијих Вождовчанки, којима је уручио пригодне поклоне.

Председник Савић је поздравио све присутне даме и честитао им празник, пожелевши им пуно успеха и у наредном периоду. Посебно је поздравио Јелену Костић, која је дошла да прими награду заједно са своје три једномесечне бебе, Костом, Александром и Андријаном.

„Радује ме што су овде међу нама и три бебе које су нешто најважније за будућност Србије“ – рекао је Александар Савић. Најмање што су руководиоци ове Општине могли да учине је да из личних средстава прикупе новчани износ од сто хиљада динара, како би подржали и помогли ову многочлану вождовачку породицу, навео је председник Савић.

У уводном делу свечаног програма своје музичке нумере на хармоници извели су ђаци МШ „Петар Коњовић“, док су Србски православни појци отпевали четири нумере својим изванредним гласовима. За крај су се представила и два плесна такмичарска пара одигравши кораке валцера и танга.

Поделите вест: