BOŽIĆNI POKLONI DOMU „MOŠA PIJADE“

Povodom velikog hrišćanskog praznika Božića, Srpska napredna stranka organizovala je u četvrtak, 6. januara 2011. godine, na Badnji dan, podelu paketića deci lišenoj roditeljskog staranja iz Doma “Moše Pijade” na Voždovcu. Paketiće su deci uručili čelnici srpskih naprednjaka, Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić, kao i dr Dragan Vukanić, predsednik opštine Voždovac sa svojim saradnicima. Uručujući mališanima božićne poklone, Tomislav Nikolić je istakao da u ovim prazničnim danima svi treba da se sete onih kojima je toplina porodičnog doma uskraćena.

Iskoristili smo Badnji dan kao dan u kome se okupljaju porodice, da obiđemo decu kojoj je porodica potrebna, a u isto vreme i da podsetimo one koji se ponašaju ovako, pa su ova deca danas ovde a ne u svojim porodicama ali su sigurno sa boljim ljudima nego što su oni. Ova poseta podseća roditelje ove dece gde im se nalaze deca. Moj apel svima je da bude što više dece, da ne čekaju da ostvare stanove i plate jer toga će biti a tada bi moglo biti kasno za roditeljstvo – naglasio je Nikolić.

Pored božićnih paketića Srpska napredna stranka je po želji dece Doma „Moše Pijade“ poklonila višenamensku spravu za vežbanje, tzv. „Gladijator“ koja zamenjuje više sprava za vežbanje.

Поделите вест: