DEČIJA NEDELJA U OPŠTINI VOŽDOVAC

Povodom obeležavanja „Dečije nedelje“, predsednik opštine Voždovac dr Dragan Vukanić primio je u sredu, 5. oktobra 2011. godine, delegacije đačkih parlamenata osnovnih i srednjih škola, kao i buduće đake iz predškolskih ustanova sa teritorije Voždovca.

Voždovački osnovci i srednjoškolci imali su jedinstvenu priliku da u razgovoru sa predsednikom njihove opštine postave pitanja u vezi sa problemima škola koje pohađaju.

Najviše pitanja se odnosilo na renoviranje fiskulturnih sala i sportskih terena, ograda oko škola, rešavanje problema pasa lutalica, kao i mogućnost prostora u Voždovačkim novinama za đačke strane.

Predsednik opštine Voždovac dr Dragan Vukanić objasnio je voždovačkim đacima i njihovim nastavnicima da je Opština prethodne i ove godine obnovila sale za fizičko u više osnovnih škola, postavila ograde i nove toalete, a da je i ripanjska škola “Vojvoda Putnik” dobila najveću do sada sportsku halu.

Dr Dragan Vukanić je prethodno ugostio i decu sa posebnim potrebama iz više osnovnih škola, naglasivši da je Opština pomogla deci ometenoj u razvoju, otvorivši u svojoj zgradi prošle godine prostor namenjen boravku njih i roditelja.

Поделите вест: