OTVOREN OPŠTINSKI USLUŽNI CENTAR U BELOM POTOKU

Predsednik opštine Voždovac Goran Lukačević danas je svečano otvario OPŠTINSKI USLUŽNI CENTAR U BELOM POTOKU, uz prisustvo ministra za sprovođenje Nacionalnog investicionog plana Dragana Đilasa, ministra za državnu upravu i lokalnu samoupravu Vlade Republike Srbije Milana Markovića, v.d. Gradonačelnika Zorana Alimpića i drugih predstavnika Gradske uprave.

Milan Marković, ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu izjavio je tom prilikom da je osnivanje ovog uslužnog centra pravi primer direktnog približavanja opštinske uprave građanima.

Otvaranjem uslužnog centra u Belom Potoku – isturenim odeljenjem opštine Voždovac, građanima podavalskih naselja Ripanj, Zuce, Beli Potok i Pinosava, Opštinska uprava postaje bliža za obavljanje poslova koji su im neophodni.

U novom prostoru građane očekuje i novi način rada Opštinske uprave – organizovane kao uslužni centar, gde će građanima na jednom mestu, pojednostavljenom procedurom biti pružene sve neophodne usluge i informacije. Na usluzi građanima biće šalteri za overu dokumenata i prijem podnesaka, matičari, službenici odeljenja za građevinske i komunalne poslove, građevinska i komunalna inspekcija i drugi poslovi.

Поделите вест: