RENOVIRAN DOM KULTURE U BELOM POTOKU

150408U utorak, 15. aprila o.g.  predsednik opštine Voždovac Goran Lukačević sa svojim saradnicima, uz prisustvo v.d. Gradonačelnika Zorana Alimpića, kao i člana Gradskog veća Jasenka Lazovića, svečano je otvorio renovirani Dom kulture u Belom Potoku (ul. Vase Čarapića..48).

Kompletnom spoljnom i unutrašnjom rekonstrukcijom ovo zdanje u Belom Potoku, koje je godinama bilo zapušteno, dobilo je nov izgled, a njegova velika svečana sala biće opet u funkciji na zadovoljstvo svih stanovnika ovog podavalskog dela Voždovca.

Pored Doma kulture izgrađena je i nova fontana koja je ovom prilikom puštena u rad. Ceo okolni prostor je oplemenjen  posađenim cvećem, postavljenim klupama i uređenjem stepeništa.

Kako bi se olakšao pristup hendikepiranim osobama, opština Voždovac je izgradila i rampe za invalide, na ulazu u Dom kulture i Mesnu zajednicu, koja se nalazi u sklopu iste zgrade.

Pored renoviranja Doma kulture,  u planu je i rekonstrukcija starog bioskopa koji će nakon obnavljanja postati dečji vrtić, koji je žiteljima ovog dela Voždovca veoma neophodan.

Поделите вест: