ASFALTIRA SE ULICA JAKOVA GALUSA U JAJINCIMA

U ulici Jakova Galusa u naselju Jajinci, gde je tokom leta došlo do erozije asfaltne baze usled vremenskih nepogoda, tokom vikenda započeti su radovi na asfaltiranju kolovoza.

Opština Voždovac je ovu ulicu stavila na listu prioriteta i uz pomoć gradskog sekretara za saobraćaj Dušana Rafailovića i direktorke Direkcije za puteve Ivane Vuletić, radnici JKP „Beograd puta“ započeli su pripremne radove na asfaltiranju ulice.

Obilazeći radove u ponedeljak, 13. oktobra 2014. godine predsednik GO Voždovac Aleksandar Savić i član Veća opštine zadužen za saobraćaj, asfaltiranje i javni gradski prevoz Relja Ognjenović razgovarali su sa sugrađanima, koji su izrazili veliko zadovoljstvo što će njihova ulica konačno biti prohodna za saobraćaj. Predsednik Savić je zahvalnim građanima rekao da je, uz pomoć mladih ljudi iz svog tima i njihovom svakodnevnom zalaganju, i ovo obećanje Opštine ispunjeno.

Krajem avgusta, zbog urgentnosti izvedeni su radovi na sanaciji ove voždovačke ulice, ali će ipak i pre zime njeni žitelji imati kompletno asfaltiranu ulicu, čime će se trajno rešiti višegodišnji problem koji su imali.

Podelite vest: