АСФАЛТИРА СЕ УЛИЦА ЈАКОВА ГАЛУСА У ЈАЈИНЦИМА

У улици Јакова Галуса у насељу Јајинци, где је током лета дошло до ерозије асфалтне базе услед временских непогода, током викенда започети су радови на асфалтирању коловоза.

Општина Вождовац је ову улицу ставила на листу приоритета и уз помоћ градског секретара за саобраћај Душана Рафаиловића и директорке Дирекције за путеве Иване Вулетић, радници ЈКП „Београд пута“ започели су припремне радове на асфалтирању улице.

Обилазећи радове у понедељак, 13. октобра 2014. године председник ГО Вождовац Александар Савић и члан Већа општине задужен за саобраћај, асфалтирање и јавни градски превоз Реља Огњеновић разговарали су са суграђанима, који су изразили велико задовољство што ће њихова улица коначно бити проходна за саобраћај. Председник Савић је захвалним грађанима рекао да је, уз помоћ младих људи из свог тима и њиховом свакодневном залагању, и ово обећање Општине испуњено.

Крајем августа, због ургентности изведени су радови на санацији ове вождовачке улице, али ће ипак и пре зиме њени житељи имати комплетно асфалтирану улицу, чиме ће се трајно решити вишегодишњи проблем који су имали.

Поделите вест: