GRADSKO TAKMIČENjE U STONOM TENISU ZA OSOBE SA INVALIDITETOM U CKS”ŠUMICE”

U Centru za kulturu i sport ”Šumice”, 9. oktobra, održava se Gradsko takmičenje u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom. Organizator takmičenja je Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda uz podršku opštine Voždovac.

Pozdravivši sve prisutne član Veća opštine Voždovac zadužen za sport Milan Todić, svečano je otvorio ovo prvenstvo. ”U prethodnom periodu Opština se aktivno bavila promocijom sporta. Vidno smo doprineli razvoju sporta na našoj teritoriji pružanjem podrške mladim sportistima.

Gradska opština Voždovac će u skladu sa svojim mogućnostima i u budućem periodu kao i do sada, podržavati sve sportske manifestacije. To će biti stimulans da ostvarite što bolje rezultate i na taj način promovišete svoju Opštinu i Grad”, – rekao je Todić.

Predsednik Saveza sportista i rekreacije Beograd osoba sa invaliditetom Velimir Knežević, zahvalio se opštini Voždovac što je prepoznala potrebu i izašla u susret ovim mladim sportistima, omogućivši stonoteniskoj reprezentaciji Srbije osoba sa invaliditetom da besplatano trenira u Centru za kulturu i sport ”Šumice”, kako bi se spremili za predstojeće evropsko prvenstvo.

Podršku takmičarima sa invaliditetom pružila je i odbornica Gradske opštine Voždovac Julijana Stanisavljević.

Podelite vest: