ГРАДСКО ТАКМИЧЕЊЕ У СТОНОМ ТЕНИСУ ЗА ОСОБЕ СА ИНВАЛИДИТЕТОМ У ЦКС”ШУМИЦЕ”

У Центру за културу и спорт ”Шумице”, 9. октобра, одржава се Градско такмичење у стоном тенису за особе са инвалидитетом. Организатор такмичења је Спортски савез особа са инвалидитетом Београда уз подршку општине Вождовац.

Поздравивши све присутне члан Већа општине Вождовац задужен за спорт Милан Тодић, свечано је отворио ово првенство. ”У претходном периоду Општина се активно бавила промоцијом спорта. Видно смо допринели развоју спорта на нашој територији пружањем подршке младим спортистима.

Градска општина Вождовац ће у складу са својим могућностима и у будућем периоду као и до сада, подржавати све спортске манифестације. То ће бити стимуланс да остварите што боље резултате и на тај начин промовишете своју Општину и Град”, – рекао је Тодић.

Председник Савеза спортиста и рекреације Београд особа са инвалидитетом Велимир Кнежевић, захвалио се општини Вождовац што је препознала потребу и изашла у сусрет овим младим спортистима, омогућивши стонотениској репрезентацији Србије особа са инвалидитетом да бесплатано тренира у Центру за културу и спорт ”Шумице”, како би се спремили за предстојеће европско првенство.

Подршку такмичарима са инвалидитетом пружила је и одборница Градске општине Вождовац Јулијана Станисављевић.

Поделите вест: