NACRT PLANA DETALjNE REGULACIJE NOVOG AVALSKOG PUTA

tablaKomisija za planove Skupštine grada Beograda utvrdila je Nacrt plana detaljne regulacije Novog avalskog puta od Kumodraške ulice do Kružnog puta na opštini Voždovac sa Izveštajem o strateškoj proceni uticaja predmetnog plana na životnu sredinu. Plan će biti na javnom uvidu u zgradi Gradske uprave grada Beograda u Ulici 27. marta 43-45 (sala 2 u suterenu) od 7. aprila do 12. maja i može se pogledati svakog radnog dana od 9 do 18 časova.

Javna sednica Komisije za planove Skupštine grada Beograda održaće se u zgradi Gradske uprave grada Beograda u Ulici 27. marta 43-45 (sala 2 u suterenu) 3. juna u 13 časova. U toku javne sednice, sva prisutna fizička i pravna lica koja su podnela primedbe u vezi s Nacrtom plana u pisanom obliku, mogu ih obrazložiti pred članovima komisije za planove Skupštine grada Beograda.

Primedbe na planirana rešenja mogu se pismeno dostaviti Sekretarijatu za urbanizam i građevinske poslove, preko pisarnice u Ulici 27. marta 43-45, najkasnije do 12. maja. U toku javnog uvida, Nacrt plana biće izložen i na sajtu grada Beograda www.beograd.rs  u rubrici „Gradski oglasi, konkursi i tenderi”.

Podelite vest: