НАЦРТ ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ НОВОГ АВАЛСКОГ ПУТА

tablaКомисија за планове Скупштине града Београда утврдила је Нацрт плана детаљне регулације Новог авалског пута од Кумодрашке улице до Кружног пута на општини Вождовац са Извештајем о стратешкој процени утицаја предметног плана на животну средину. План ће бити на јавном увиду у згради Градске управе града Београда у Улици 27. марта 43-45 (сала 2 у сутерену) од 7. априла до 12. маја и може се погледати сваког радног дана од 9 до 18 часова.

Јавна седница Комисије за планове Скупштине града Београда одржаће се у згради Градске управе града Београда у Улици 27. марта 43-45 (сала 2 у сутерену) 3. јуна у 13 часова. У току јавне седнице, сва присутна физичка и правна лица која су поднела примедбе у вези с Нацртом плана у писаном облику, могу их образложити пред члановима комисије за планове Скупштине града Београда.

Примедбе на планирана решења могу се писмено доставити Секретаријату за урбанизам и грађевинске послове, преко писарнице у Улици 27. марта 43-45, најкасније до 12. маја. У току јавног увида, Нацрт плана биће изложен и на сајту града Београда www.beograd.rs  у рубрици „Градски огласи, конкурси и тендери”.

Поделите вест: