OTVORENI BAZENI NA BANjICI – DANAS I SUTRA BESPLATAN ULAZ

Renovirani bazeni Sportskog centra „Voždovac“ otvoreni su danas za kupače, uz besplatan ulaz danas i sutra. Nakon vraćanja bazena u vlasništvo Gradske opštine Voždovac, a na inicijativu predsednice Opštine Ivane Tomić Ilić i pomoći Grada Beograda, spoljašnje kupalište koje nije radilo tri godine, rekonstruisano je za samo 20 dana. Prisutnim građanima, narodnim poslanicima, funkcionerima, članovima Veća i odbornicima GO Voždovac obratila se predsednica Opštine Ivana Tomić Ilić.

„Danas je poseban dan za Voždovčane. Veoma sam srećna što možemo da pozovemo građane da ponovo dođu na svoje bazene i uživaju u letnjim danima. Zahvaljujem se svima vama jer ste vredno pomagali da sve bude gotovo za samo tri nedelje. Želimo da se ovde i dalje stvaraju najbolji vaterpolisti i osvajači zlatnih medalja. Ovo je samo početak, nastavićemo da radimo na uređenju „Banjice“, rekla je predsednica Ivana Tomić Ilić.

Direktor Sportskog centra „Voždovac“ Nikola Maksimović se zahvalio svima koji su pomogli da bazeni budu danas otvoreni i najavio potpunu rekonstrukciju zatvorenih bazena i gasifikaciju celog Centra kako bi se stvorili uslovi za plivanje i treniranje tokom zime.

Za sav uložen trud i napor Gradske opštine Voždovac zahvalio se i predsednik Vaterpolo kluba „Partizan“ Jovan Lazarević.

Svoj ples u vodi pokazale su državne prvakinje, seniorske reprezentativke i članice Kluba sinhronog plivanja „Vračar“ Jelena Kontić i Sofija Džipković. Prvim kupačima podeljeni su peškiri za plažu, kao poklon Opštine Voždovac.

Zahvaljujemo se: Ministarstvu omladine i sporta Republike Srbije, gradskom Sekretarijatu za sport i omladinu, gradskom Sekretarijatu za investicije, Vaterpolo klubu „Partizan“ , Vaterpolo klubu „Banjica“, Udruženju „Srcem za komšiju“, Ustanovi „Voždovački centar Šumice“, Saobraćajnom preduzeću „Lasta“, odbornicima, funkcionerima i članovima Veća Gradske opštine Voždovac.

Podelite vest: