ОТВОРЕНИ БАЗЕНИ НА БАЊИЦИ – ДАНАС И СУТРА БЕСПЛАТАН УЛАЗ

Реновирани базени Спортског центра „Вождовац“ отворени су данас за купаче, уз бесплатан улаз данас и сутра. Након враћања базена у власништво Градске општине Вождовац, а на иницијативу председнице Општине Иване Томић Илић и помоћи Града Београда, спољашње купалиште које није радило три године, реконструисано је за само 20 дана. Присутним грађанима, народним посланицима, функционерима, члановима Већа и одборницима ГО Вождовац обратила се председница Општине Ивана Томић Илић.

„Данас је посебан дан за Вождовчане. Веома сам срећна што можемо да позовемо грађане да поново дођу на своје базене и уживају у летњим данима. Захваљујем се свима вама јер сте вредно помагали да све буде готово за само три недеље. Желимо да се овде и даље стварају најбољи ватерполисти и освајачи златних медаља. Ово је само почетак, наставићемо да радимо на уређењу „Бањице“, рекла је председница Ивана Томић Илић.

Директор Спортског центра „Вождовац“ Никола Максимовић се захвалио свима који су помогли да базени буду данас отворени и најавио потпуну реконструкцију затворених базена и гасификацију целог Центра како би се створили услови за пливање и тренирање током зиме.

За сав уложен труд и напор Градске општине Вождовац захвалио се и председник Ватерполо клуба „Партизан“ Јован Лазаревић.

Свој плес у води показале су државне првакиње, сениорске репрезентативке и чланице Клуба синхроног пливања „Врачар“ Јелена Контић и Софија Џипковић. Првим купачима подељени су пешкири за плажу, као поклон Општине Вождовац.

Захваљујемо се: Министарству омладине и спорта Републике Србије, градском Секретаријату за спорт и омладину, градском Секретаријату за инвестиције, Ватерполо клубу „Партизан“ , Ватерполо клубу „Бањица“, Удружењу „Срцем за комшију“, Установи „Вождовачки центар Шумице“, Саобраћајном предузећу „Ласта“, одборницима, функционерима и члановима Већа Градске општине Вождовац.

Поделите вест: