САВИЋ: ЧИНИМО СВЕ ДА ПОБОЉШАМО УСЛОВЕ ЖИВОТА СВИХ ВОЖДОВЧАНА

У препуној Месној заједници „Митрово брдо“ одржан је збор грађана на коме су главне теме биле решавање актуелних проблема саобраћаја и безбедности грађана овог дела Вождовца.

На питања о проширењу паркинга, појачаној патроли локалне полиције, видео камерама, одговоре су давали директор полиције Владимир Ребић, начелник Полицијске станице Вождовац Небојша Драговић, јавни тужилац Небојша Поповић, док је о локалним плановима говорио председник општине Вождовац Александар Савић.

„Чинимо све да безбедност и услови живота свих Вождовчана буде на највећем нивоу. Реконструишемо основне школе и обезбеђујемо их видео надзором, асфалтирамо противпожарне путеве, прилазе зградама, степенице, некатегорисане путеве, градимо водовод, у плану је и реконструкција свих месних заједница. Решавамо и проблеме везане за паркинг места… Уз ваше указано поверење наставићемо предано да радимо и градимо, да наш Вождовац постане лепше и безбедније место за живот“, рекао је председник Савић.

Директор полиције Владимир Ребић изашао је у сусрет молби грађана и најавио појачано присуство жандармерије на Митовом брду у ноћним сатима.

„Због смањења броја убистава, претходна година је била најбезбеднија у последњих 25. Смањен је број имовинских деликата и одржан је стабилан јавни ред и мир на Вождовцу. Министар Небојша Стефановић свакодневно инсистира на доброј комуникацији и информисању грађана од стране локалне полиције“, нагласио је директор Ребић.

На крају збора, председник Савић позвао је грађане да пријаве проблеме на његову мејл адресу predsednik@vozdovca.rs и да обавезно пошаљу детаље, фотографије и контакт како би општинске службе што хитније могле да почну да реагују.

Поделите вест: