SAVIĆ: ČINIMO SVE DA POBOLjŠAMO USLOVE ŽIVOTA SVIH VOŽDOVČANA

U prepunoj Mesnoj zajednici „Mitrovo brdo“ održan je zbor građana na kome su glavne teme bile rešavanje aktuelnih problema saobraćaja i bezbednosti građana ovog dela Voždovca.

Na pitanja o proširenju parkinga, pojačanoj patroli lokalne policije, video kamerama, odgovore su davali direktor policije Vladimir Rebić, načelnik Policijske stanice Voždovac Nebojša Dragović, javni tužilac Nebojša Popović, dok je o lokalnim planovima govorio predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić.

„Činimo sve da bezbednost i uslovi života svih Voždovčana bude na najvećem nivou. Rekonstruišemo osnovne škole i obezbeđujemo ih video nadzorom, asfaltiramo protivpožarne puteve, prilaze zgradama, stepenice, nekategorisane puteve, gradimo vodovod, u planu je i rekonstrukcija svih mesnih zajednica. Rešavamo i probleme vezane za parking mesta… Uz vaše ukazano poverenje nastavićemo predano da radimo i gradimo, da naš Voždovac postane lepše i bezbednije mesto za život“, rekao je predsednik Savić.

Direktor policije Vladimir Rebić izašao je u susret molbi građana i najavio pojačano prisustvo žandarmerije na Mitovom brdu u noćnim satima.

„Zbog smanjenja broja ubistava, prethodna godina je bila najbezbednija u poslednjih 25. Smanjen je broj imovinskih delikata i održan je stabilan javni red i mir na Voždovcu. Ministar Nebojša Stefanović svakodnevno insistira na dobroj komunikaciji i informisanju građana od strane lokalne policije“, naglasio je direktor Rebić.

Na kraju zbora, predsednik Savić pozvao je građane da prijave probleme na njegovu mejl adresu predsednik@vozdovca.rs i da obavezno pošalju detalje, fotografije i kontakt kako bi opštinske službe što hitnije mogle da počnu da reaguju.

Podelite vest: