SVI VOŽDOVAČKI PRVACI DOBILI NA POKLON ŠKOLSKE RANČEVE I PERNICE

Predstavnici Opštine Voždovac i Ministarstva prosvete nauke i tehnologije posetili su prvog školskog dana voždovačke osnovne škole „Zmaj Jova Jovanović“ i „Đura Daničić“ i uručili svim đacima prvacima na poklon školske rance i pernice.

Ispred Opštine Voždovac đacima su se obratili dr Dragan Vukanić, predsednik GO Voždovac, i članovi Veća Aleksandar Savić i Vlado Sekulić, a u ime Ministarstva prosvete, nauke i tehnologije pomoćnik ministra mr. Ljubiša Antonijević.

Ljubiša Antonijević je u ime Ministarstva prosvete pozdravio svu decu i roditelje i ukazao na značaj osnovnog obrazovanja kao početne lestvice u sticanju znanja i veština koje će razvijati tokom budućeg školovanja. Pozdravivši prisutne đake i njihove roditelje predsednik Vukanić poželeo je prvacima uspešno školovanje i da steknu velika i trajna prijateljstva.

U toku prijema prvaka 2. septembra o.g. ostali predstavnici Gradske opštine Voždovac obišli su svih 16 osnovnih i dve specijalne škole i podelili svim voždovačkim prvacima oko 1.500 ranaca i pernica za srećan početak školovanja.

Podelite vest: