НАСТАВЉА СЕ МАНИФЕСТАЦИЈА “ВЕСЕЛИ ДЕЧИЈИ ДАНИ У СУПЕР ВЕРУ”

Због великог интересовања спортско-културна манифестација “Весели дечији дани у Супер Веру” трајаће све до 1.септембра, односно до почетка нове школске године. Иако је планирано да “Весели дечији дани у Супер Веру” трају до 15. августа, организатор манифестације Снежана Митић, одборница ГО Вождовац, И У.Г “Радом за Радост” одлучили су да у наредне две седмице, суботом и недељом у термину од 10.30 до 14.30 и средом у термину од 16 до 20 сати наставе занимљиве радионице и програм за децу узраста од шест до тринаест година. Пријатељ манифестације је компанија Веропоулос која је уступила простор, без накнаде у Тржном центру “Супер Веро Вождовац” (Војводе Степе 253, хол на И спрату) а манифестација се спроводи у оквиру пројекта “Здраво детињство”-без болести зависности и електронског насиља.

До сада су деца са Вождовца била у прилици да уче мађионичарске трикове од Михајла Магиц-а, да похађају часове оригами вештине И сликања, радионице: лепог говора, новинарства и односа с јавношћу, радионице немачког и енглеског језика, да уче старе занате: ткање, хеклање, вез, иконопис, да сликају на стаклу као и да вежбају са инструкторима: корективну гимнастику и јогу. Последња активност коју су припремили организатори „Веселих дана“ јесте и школа бразилске борилачке вештине Капуера коју реализују инструктори из клуба Сензала.

Одборница, Снежана Митић ће последњи дан августа поћи са децом и родитељима на планинарење. Деца ће у природи уживати у скупљању биљака за хербаријум и у играоници на отвореном.

Сви заинтересовани могу да се придруже и у Т.Ц. „Супер Веро“ (Војводе Степе 253) попуне листе за пријављивање за све активности.

Поделите вест: