СВИ ВОЖДОВАЧКИ ПРВАЦИ ДОБИЛИ НА ПОКЛОН ШКОЛСКЕ РАНЧЕВЕ И ПЕРНИЦЕ

Представници Општине Вождовац и Министарства просвете науке и технологије посетили су првог школског дана вождовачке основне школе „Змај Јова Јовановић“ и „Ђура Даничић“ и уручили свим ђацима првацима на поклон школске ранце и пернице.

Испред Општине Вождовац ђацима су се обратили др Драган Вуканић, председник ГО Вождовац, и чланови Већа Александар Савић и Владо Секулић, а у име Министарства просвете, науке и технологије помоћник министра мр. Љубиша Антонијевић.

Љубиша Антонијевић је у име Министарства просвете поздравио сву децу и родитеље и указао на значај основног образовања као почетне лествице у стицању знања и вештина које ће развијати током будућег школовања. Поздравивши присутне ђаке и њихове родитеље председник Вуканић пожелео је првацима успешно школовање и да стекну велика и трајна пријатељства.

У току пријема првака 2. септембра о.г. остали представници Градске општине Вождовац обишли су свих 16 основних и две специјалне школе и поделили свим вождовачким првацима око 1.500 ранаца и перница за срећан почетак школовања.

Поделите вест: