РАДОВИ НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ ВОЖДОВАЦ

Један од најважнијих пројеката је изградња гасоводне мреже у делу од Аутокоманде до Трошарине, Булевара Ослобођења и Кумодрашке улице.

У Санској улици у току су радови на постављању дистрибутивне гасоводне мреже, а у припреми је израда Инвестиционог плана као и потписивање уговора са Србија-гасом, што би довело до убрзања радова на мрежи. До сада је изграђено преко 30 км дистрибутивне гасоводне мреже, а преко 40 км мреже за прикључке. Радови на мрежи теку по утврђеном плану.

Раковица село

У току је и асфалтирање улица на више локација у Кумодражу, Јајинцима и Раковица селу. У плану је постављање тротоара од почетка насеља Јајинци до Кружног пута, као и у селу Раковица.

Бели Поток

Председник општине обишао је и подавалско насеље Бели Поток, где је на месту некадашњег запуштеног каменолома на Авали у току изградња спортско-рекреативног комплекса, са тениским, кошаркашким, одбојкашким и фудбалским теренима, вештачким стенама и кутком за најмлађе. Отварањем овог комплекса, очекује се да ће Авала постати атрактивна београдска дестинација за све љубитеље природе и активног спортског начина живота.

Поделите вест: