TIMOČKI PUT DOBIJA VODOVODNU MREŽU

U naselju Timočki put, danas, 3. avgusta 2015. godine, započeto je postavljanje vodovodnih cevi i izgradnja vodovodne mreže koja će omogućiti meštanima da reše problem vodosnabdevanja.

Na inicijativu meštana iz ovog dela Ripnja, Gradska opština Voždovac pristupila je hitnom postupku iznalaženja načina da se reši problem vodosnabdevanja i reguliše vodovodna mreža u ovom delu naselja.

U stalnom kontaktu sa građanima bili su predsednik GO Voždovac Aleksandar Savić, član Veća GO Voždovac Ivana Tomić, i odbornica Svetlana Kovačević, kako bi pomenuta ulica konačno dobila vodu.

Opština Voždovac je u saradnji sa JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ pristupila izradi i realizaciji projekta izgradnje vodovodne mreže u Timočkom putu. U prvoj fazi radova, JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ će prokopati kanal dužine 1800 metara i postaviti vodovodne cevi.

Odgovornim pristupom gradonačenika Siniše Malog, predstavnika Skupštine grada, rukovodstva Opštine, direktora Direkcije za izgradnju Beograda Branislava Popovića, direktora JKP „Beogradski vodovoda i kanalizacije“ Svetozara Veselinovića, razrešiće se još jedan u nizu problema. Predstavnici Opštine naglašavaju da su spremni da preduzmu neophodne korake u realizaciji zahteva i inicijativa građana i rešavanja svih problema, u cilju povećanja kvaliteta života i bezbednosti Voždovčana.

Podelite vest: