НАГРАДЕ ЗА ВОЖДОВАЧКЕ ЂАКЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ И ВУКОВЦE

Градска општина Вождовац наградила је, као и сваке године, најбоље вождовачке ученике. Носиоцима Вукове дипломе основних школа којих је ове године било 232, и ђацима генерације основних и средњих школа укупно 25, поклоне и честитке уручили су функционери Градске општине Вождовац. Ученике, директоре школа, разредне старешине и родитеље поздравио је члан Већа за школство Љубиша Пејичић.

„Драга децо желимо вам пуно успеха у даљем школовању. Градска општина Вождовац ће увек бити уз вас као и свих ових година. Желимо да у наредним годинама нижете само успехе како у школовању тако и у животу, рекао је Љубиша Пејичић у свом обраћању присутнима.

Свечани програм посвећен овом догађају одржан је у Установи вождовачки центар „Шумице“. Свечаност је отворена химном Србије у извођењу Хора Музичке школе „Петар Коњовић“ који су затим отпевали још две нумере. Анђелина Токовић, соло певачица, такође ученица ове музичке школе отпевала је песму уз клавирску пратњу Немање Николића, а затим је КУД „Радост“ публику обрадовао сплетом народних игара.

Фотографије ђака генерације основних и средњих школа са Вождовца постављене су на два билборда у Устаничкој улици- на Душановцу и код Парка Шумице где ће пролазници моћи, наредних недеља, да виде најбоље вождовачке ђаке. На овај начин Општина жели да честита најбољима и да подстакне наступајуће младе генерације да постижу што боље резултате у школовању.

Поделите вест: