ODRŽAN SAJAM SPORTA NA VOŽDOVCU

Sajam sporta na Voždovcu uspešno je održan drugi put zaredom pod pokroviteljstvom Beogradskog sekretarijata za sport, Gradske opštine Voždovac, Sportskog saveza Beograd i Sportskog Saveza GO Voždovac.

Sajam sporta otvorio je član Veća Opštine Voždovac zadužen za sport Aleksandar Maksimović koji je učenicima još jednom približio značaj školskog sporta i uputio zahvalnost osnovnim školama i sportskim klubovima koji su se odazvali manifestaciji koja je itetako važna za našu decu.

Preko 350 učenika trećeg i četvrtog razreda osnovnih voždovačkih škola“Danilo Kiš“, „Milan Đ. Milićević“, „Bora Stanković“,“Zmaj Jova Jovanović“ i „Veselin Masleša“ oprobalo se u različitim sportovima u prisustvu svojih nastavnika i trenera 16 sportskih klubova sa Voždovca.

Ovo je bila idelna prilika da se učenici kroz igru i zabavu upoznaju sa različitim sportskim aktivnostima kao i da kroz animacije, igre i takmičenja Olimpijskog komiteta Srbije „Budi olimpijac“ pokažu svoj talenat i znanje, a najbolji budu i nagrađeni.

Podelite vest: