Објављени јавни позиви за субвенције у области пољопривреде

Градски секретаријат за пољопривреду објавио је јавне позиве за достављање пријава за доделу подстицајних средстава у области пољопривреде за 2024. годину у укупном износу од 511 милиона динара, што је највећи износ издвојен за ове намене до сада. Реч је о пет јавних позива које можете пронаћи на следећим линковима:

Јавни позив за достављање пријава за доделу подстицајних средстава за набавку пољопривредних прикључних машина на територији града Београда за 2024. годину.

Јавни позив за достављање пријава за доделу подстицајних средстава у области пчеларства на територији града Београда за 2024. годину.

Јавни позив за достављање пријава за доделу подстицајних средстава у области сточарства на територији града Београда за 2024. годину.

Јавни позив за достављање пријава за доделу подстицајних средстава у области воћарства, повртарства и ратарства на територији града Београда за 2024. годину.

Јавни позив за достављање пријава за доделу подстицајних средстава за набавку трактора на територији града Београда за 2024. годину.

Поделите вест: