POČINjU „BEOGRADSKI DANI PORODICE“

“Beogradski dani porodice”, manifestacija od posebnog značaja za Grad Beograd svečano će biti otvorena13. aprila na Trgu republike sa početkom u 11.00 časova, a planiran je celodnevni program za sve uzraste.

Posetioci će imati priliku da uživaju u kulturnim, sportskim i umetničkim sadržajima, kao i u koncertima, pozorišnim predstavama i bioskopskim projekcijama na otvorenom.

Organizatori su najavili da će ove godine “Beogradski dani porodice” trajati od 13. aprila do 15. juna, sa posebnim obeležavanjem Međunarodnog dana porodice 15. maja. Manifestacija imati 18 tematskih zona smeštenih na više lokacija u centru Beograda, sa 10 bina i velikim večernjim koncertima na Trgu republike. Planirano je više od sto koncerata različitih žanrova, kao i preko 50 bioskopskih projekcija i 30 pozorišnih predstava.

Svi ovi događaji imaju za cilj da okupe građane i omoguće im da provedu kvalitetno vreme sa svojim porodicama i prijateljima. “Beogradski Dani Porodice” predstavljaju priliku da se zajedno proslavi radost života i neguje porodična atmosfera u srcu glavnog grada.

Podelite vest: