ПОЧИЊУ „БЕОГРАДСКИ ДАНИ ПОРОДИЦЕ“

“Београдски дани породице”, манифестација од посебног значаја за Град Београд свечано ће бити отворена13. априла на Тргу републике са почетком у 11.00 часова, а планиран је целодневни програм за све узрасте.

Посетиоци ће имати прилику да уживају у културним, спортским и уметничким садржајима, као и у концертима, позоришним представама и биоскопским пројекцијама на отвореном.

Организатори су најавили да ће ове године “Београдски дани породице” трајати од 13. априла до 15. јуна, са посебним обележавањем Међународног дана породице 15. маја. Манифестација имати 18 тематских зона смештених на више локација у центру Београда, са 10 бина и великим вечерњим концертима на Тргу републике. Планирано је више од сто концерата различитих жанрова, као и преко 50 биоскопских пројекција и 30 позоришних представа.

Сви ови догађаји имају за циљ да окупе грађане и омогуће им да проведу квалитетно време са својим породицама и пријатељима. “Београдски Дани Породице” представљају прилику да се заједно прослави радост живота и негује породична атмосфера у срцу главног града.

Поделите вест: