ОПШТИНА ВОЖДОВАЦ ПРЕДСТАВИЛА СЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ВОЋАРСТВА, ПОВРТАРСТВА И ВИНОГРАДАРСТВА

На четвртом Међународном сајму воћарства, повртарства и виноградарства Agro Belgrade 2023, Градска општина Вождовац представила се својим домаћим и јединственим произвођачима. Посетиоци су могли да се упознају са произвођачима и пробају производе „Еко парка“ из Белог Потока, домаћинства „Милић мед“ такође из Белог Потока и ракије „Потпис“ из Зуца.

Овогодишњи сајам отворио је градоначелник Београда Александар Шапић који је и посетио штанд Градске општине Вождовац. Поред градоначелника вождовачки штанд су посетили министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде Јелена Танасковић, градски секретар Секретаријата за пољопривреду Саво Павичић као и бројни посетиоци.

Београдски сајам грађани ће моћи да посете до 28. јануара. Као и претходних година, и ове ће се реализовати као сајамско-конференцијски догађај, у чијем је фокусу размена знања, искустава и пословних прилика у овим трима областима пољопривреде. Једна од главних тема биће климатске промене и њихов утицај на промене у производњи воћа и поврћа.

Поделите вест: