OPŠTINA VOŽDOVAC PREDSTAVILA SE NA MEĐUNARODNOM SAJMU VOĆARSTVA, POVRTARSTVA I VINOGRADARSTVA

Na četvrtom Međunarodnom sajmu voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva Agro Belgrade 2023, Gradska opština Voždovac predstavila se svojim domaćim i jedinstvenim proizvođačima. Posetioci su mogli da se upoznaju sa proizvođačima i probaju proizvode „Eko parka“ iz Belog Potoka, domaćinstva „Milić med“ takođe iz Belog Potoka i rakije „Potpis“ iz Zuca.

Ovogodišnji sajam otvorio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić koji je i posetio štand Gradske opštine Voždovac. Pored gradonačelnika voždovački štand su posetili ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelena Tanasković, gradski sekretar Sekretarijata za poljoprivredu Savo Pavičić kao i brojni posetioci.

Beogradski sajam građani će moći da posete do 28. januara. Kao i prethodnih godina, i ove će se realizovati kao sajamsko-konferencijski događaj, u čijem je fokusu razmena znanja, iskustava i poslovnih prilika u ovim trima oblastima poljoprivrede. Jedna od glavnih tema biće klimatske promene i njihov uticaj na promene u proizvodnji voća i povrća.

Podelite vest: